Gheorghe Sorescu: "Pentru PSD e mai important Cosmin Andrei decât parteneriatul cu PNL"

Gheorghe Sorescu: "Pentru PSD e mai important Cosmin Andrei decât parteneriatul cu PNL"
Liberalii botoşăneni, prin vocea lui Gheorghe Sorescu, au criticat atitudinea pe care au avut-o în ultima perioadă colegii de alianţă de la Botoşani.

Sorescu a spus că liberalii au fost atacaţi de cei din PSD, dar niciodată nu au fost chemaţi la discuţii şi au fost puşi în faţa faptului împlinit, dând exemplul pactului de neagresiune propus de preşedintele PSD, deputatul Andrei Dolineaschi.

“Este falsă tema lansată în spaţiul public potrivit căreia liberalii sunt gălăgioşi, iar PSD-işti sunt cei mai înţelepţi şi îndeamnă la calm şi la conciliere. Între comunicare şi manipulare publică sunt diferenţe foarte mici. Una este să comunici şi alta este să induci opiniei publice teme false. Când vreodată conducerea PNL a fost invitată la discuţii şi nu s-a prezentat? Când vreodată lui Florin Ţurcanu i s-a solicitat un dialog şi acesta a refuzat? Când vreodată vreo propunere corectă şi coerentă de dezvoltare a fost refuzată de PNL? Niciodată. În schimb, suntem bombardaţi cu tot felul de pacturi, apeluri la calm, prin intermediul presei, iar cetăţeanul înţelege ceea ce i se spune. Cadenţa cu care PSD comunică în acest registru ne îngrijorează. Astăzi Dolineaschi semnează pacturi, mâine Portariuc face apel la calm pentru sărbători, în timp ce noi, liberalii, citim presa şi ne crucim", a spus Gheorghe Sorescu.

El a mai apreciat că în Primăria Botoşani este nevoie de mai multă muncă, iar activitatea viceprimarului social-democrat ar trebui evaluată de colegii săi din PSD.

“În Primăria Botoşani trebuie să se muncească, aşa cum se întâmpla la Consiliul Judeţean. USL este atât în Consiliul Judeţean, cât şi în Consiliul Municipal. Acesta este motivul pentru care dorim să facem corecţii. Semnalul de alarmă pe care l-am tras a fost unul suficient pentru partenerii noştri. Ne aşteptăm ca aceştia să evalueze corect activitatea viceprimarului şi să perceapă exact ceea ce dorim. Observăm că este mai important Cosmin Andrei decât relaţia şi parteneriatul de guvernare pe care o au cu PNL. PNL a demarat o amplă campanie de reevaluare politică. În comparaţie, noi liberalii ştim în fiecare lună unde ne aflăm, ce greşim, ce trebuie făcut, care este gradul de nemulţumire al cetăţenilor şi încercăm să facem permanent corecţii", a conchis Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
14

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
54

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
43

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...