Gheorghe Sorescu, despre manifestele împotriva lui Ţurcanu: “Nimeni nu recunoaşte că a trimis acea hârtie”

Gheorghe Sorescu, despre manifestele împotriva lui Ţurcanu: “Nimeni nu recunoaşte că a trimis acea hârtie”
Membrii Biroului Politic Municipal al PNL s-au întrunit, luni seara, în şedinţă, unul dintre subiectele puse în discuţie fiind cel legat de manifestele împotriva co-preşedintelui PNL, Florin Ţurcanu, care au fost împărţite în  municipiul Botoşani.

Vicepreşedintele PNL, Gheorghe Sorescu, spune că nu a fost nominalizată vreo persoană ca fiind cea care stă în spatele acestui demers de denigrare a lui Florin Ţurcanu.

“Astfel de lucruri fac rău partidului, în ansamblu. Toţi colegii au înţeles că astfel de discuţii care mai sunt sau care pot să mai apară vor fi în sânul partidului. Nimeni nu recunoaşte că a trimis acea hârtie şi din formularea textului înclin să cred că probabil e o persoană sau un grup de nemulţumiţi. În momentul acesta trebuie să ne organizăm de aşa manieră încât PNL să fie aşa cum este la nivel naţional, principala forţă politică. Ceea ce cred că au înţeles şi colegii este că PNL este cel mai democratic partid, dar trebuie să păstrăm o limită", a spus Gheorghe Sorescu.

În cadrul şedinţei Biroului Politic nu s-a decis aplicarea vreunei sancţiuni ca urmare a celor apărute în ultima perioadă în spaţiul public.
 

 

Spune-ne opinia ta