GHEORGHE MARCU: E regretabil că adversarii politici recurg la metode de intimidare in preajma alegerilor pentru Parlamentul European!

GHEORGHE MARCU: E regretabil că adversarii politici recurg la metode de intimidare in preajma alegerilor pentru Parlamentul European!

GHEORGHE MARCU

Preşedintele executiv al organizaţiei Botoşani PSD, senatorul Gheorghe Marcu, a afirmat că incidentul înregistrat la sediul partidului are implicatii politice.

"Este un gest fără precedent pentru organizaţia noastră şi e regretabil că adversarii politici recurg la astfel de metode de intimidare, în preajma alegerilor pentru Parlamentul European. De altfel, noi am mai amendat public astfel de comportamente care s-au manifestat şi pe parcursul campaniei electorale, dar se pare că anumite persoane deficitare la capitolul comportament civic nu pot înţelege un astfel de mesaj", a declarat senatorul Gheorghe Marcu, intr-un comunicat al organizatiei PSD.

Reamintim ca social-democratii au sesizat duminica dimineata că două dintre ferestrele sediului din strada Ştefan Luchian nr. 29, muncipiul Botoşani, au fost sparte în noaptea premergătoare alegerilor pentru Parlamentul European.

Reprezentanţii PSD Botoşani au alertat Poliţia printr-un apel la numărul de urgenţe 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
30

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
84

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...