Gheorghe Marcu:” Discutam de program de guvernare si dupa aceea discutam de oameni”

Gheorghe Marcu:” Discutam de program de guvernare si dupa aceea discutam de oameni”

Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani

Presedintele PSD Botosani, Gheorghe Marcu, nu impartaseste opinia presedintelui liberalilor botosaneni care a spus vineri ca are deja o propunere pentru functia de prefect, in persoana lui Gheorghe Sorescu, in cazul in care va trece motiunea din Parlament  de saptamana viitoare.
 

Desi Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani, a spus ca spera sa-si convinga colegii de alianta judeteana, social-democratii, sa-l sprijine pe Sorescu pentru functia de prefect, Gheorghe Marcu a spus ca nu se poate gandi la functii, din moment ce nu stie daca aceasta motiune va trece, crezand ca declaratia liberalului este nelalocul ei.

“Acum aud prima data de  sustinerea domnului Sorescu pentru functia de prefect, nu am avut nicio discutie cu domnul Turcanu in acest sens. In opinia social-democratilor, discutam de principii, de program de guvernare si dupa aceea discutam de oameni. Mai intai sa treaca motiunea si  dupa aceea discutam de astfel  de lucruri, consider ca abordarea facuta,  de a numi  mai intai oamenii, neavand un program mi se pare usor nelalocul lui. Atentie, am impresia ca nu cunoastem nici macar Constitutia Romaniei, pentru ca dupa ce trece motiunea presedintele tarii poate numi un alt candidat din partea PDL, poate sa existe o alta majoritate parlamentara sau nu", a spus Gheorghe Marcu.

Presedintele PSD Botosani a adaugat faptul ca botosanenii nu sunt interesati de cine il va inlocui pe actualul prefect, Cristian Roman, ci sa aiba locuri de munca si un trai mai bun.

“Sa treaca motiunea de cenzura si vom veni cu un program si vom discuta mai intai problemele tarii, nu conteaza mai mult pentru botosaneni cine va fi prefectul judetului ci  sa aiba locuri de munca si sa poata sa traiasca mai bine in judetul Botosani", a conchis Marcu.

Declaratia a fost facuta vineri de Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani, in cadrul unei conferinte de presa: "Daca trece motiunea in Parlament, il voi propune pe Gheorghe Sorescu pentru functia de prefect al judetului Botosani. Eu cred ca ii voi convinge si pe colegii de la PSD Botosani sa accepte", a spus Turcanu.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
24

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
153

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
83

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...