Gheorghe Iavorenciuc a fost dat afara din P.E.R.! Vezi reactia consilierului municipal!

Gheorghe Iavorenciuc a fost dat afara din P.E.R.! Vezi reactia consilierului municipal!

 Gheorghe Iavorenciuc  

Consilierul municipal Gheorghe Iavorenciuc a fost dat afara din Partidul Ecologist Roman. Întrunit joi după-amiază în şedinţă, Biroul Politic Judeţean al PER Botoşani a hotărât cu unanimitate de voturi excluderea sa din partid.

Potrivit vicepresedintelui PER Botosani, Petru Filip, Iavorenciuc nu a mai trecut pe la partid si nici nu a venit atunci cand a fost invitat.

"Noi tot i-am trimis hartii prin care il invitam la partid la discutii si nu a venit. Sunt documente cu confirmare de primire si plus de asta au fost invitatii verbale si cand era intalnirea el nu mai raspundea la telefon. Probabil o sa conteste, dar nu o sa aiba dreptate. Juristul nostru este un avocat, nu un cizmar. El ne-a ignorat pentru ca s-a bazat pe faptul ca a fost ales pe listele Miscarii pentru Botosani, dar Miscarea pentru Botosani s-a desfiintat a doua zi, iar semnatura pe mandatul lui de consilier apartine domnului Costea, presedintele PER Botosani. Ii vom informa si pe cei de la Bucuresti. Am trimis decizia prin e-mail, iar astazi vom trimite prin posta. Tot astazi ii vom trimite decizia si domnului Iavorenciuc", a declarat Petru Filip.

Legat de excluderea sa din partid, Gheorghe Iavorenciuc a spus ca el are alte preocupari si ca asteapta o instiintare oficiala.

"Eu am alte preocupari, daca si altii au alte preocupari... . Asa e in tara asta, unii se ocupa de cultura, iar altii de mancatorime. Astazi nu pot sa spun nimic pentru ca nu am niciun inscris. Poate e ceva politic sau poate Iavorenciuc are o oferta si se da cat mai mult pentru mine, nu stiu. Exista dreptul de a ta apara. Pana acum nu am primit niciun inscris. Ei sunt copii. Partidele se invart in jurul unor oameni si PER trebuie in primul rand sa-si adune membri, din ce in ce mai multi, nu sa ii dea afara.", a precizat Gheorghe Iavorenciuc.

Referitor la declaratia facuta de vicepresedintele Petru Filip, precum ca acesta nu a participat la sedintele partidului, Iavorenciuc a declarat ca a fost marginalizat pentru a nu le "lua lor functiile".

"Un partid functioneaza pe un program, pe un statut. Daca n-am fost chemat niciodata si la alegeri nu am fost chemat..., am fost marginalizat sa nu le iau lor functiile si pozitiile. Daca ei nu au nevoie de oameni in partid, de un consilier municipal... . Eu sunt dator populatiei care m-a votat, nu unor oameni care fac greseli in partid.", a incheiat Iavorenciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...