Gheorghe Flutur despre lucrările la DN Botoşani-Suceava: “Un spectacol ieftin, de doi bani” VIDEO

Gheorghe Flutur despre lucrările la DN Botoşani-Suceava: “Un spectacol ieftin, de doi bani” VIDEO
Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, prezent sâmbătă la Botoşani la Consiliul de Coordonare Local al organizaţiei municipale a PDL Botoşani a criticat dur acţiunile pe care le fac actualii guvernanţi, vorbind despre investiţii făcute pentru anumite interese, dar şi de proiecte începute pe vremea guvernării PDL şi cu care acum se laudă Guvernul Ponta.

Flutur a catalogat tot ce s-a întâmplat până acum la drumul naţional Botoşani-Suceava ca fiind un spectacol ieftin. 

"DN Botoşani-Suceava a fost licitat în mandatul nostru, a venit Umbrărescu a început lucrările, a picat guvernarea noastră a tăiat Ponta investiţiile şi au venit acum o lună şi l-au deschis cu mare pompă lăudându-se după care au plecat utilajele lui Umbrărescu. Este un spectacol ieftin, de doi bani, a celor care se laudă că vor să facă ceva în această parte de ţară", a spus Gheorghe Flutur în discursul său.

Liderul PDL a făcut referire şi la viitoarele investiţii avute în vedere de USL, dar şi l măsuri pe care le pregătesc şi care vor face populaţia să scoată bani în plus din buzunare.

"De ce domnule Dragnea şi domnule Ponta trebuie să mai plătim la pompă 7 eurocenţi pe litru? Să faci autostrăzi doar pe Valea Prahovei şi a Oltului către cabanele voastre sau poate că cetăţeanul din Botoşani care plăteşte şi el 7 eurocenţi se gândeşte şi el la o autostradă să facă două ore şi jumătate până la Bucureşti. Va trebui să ne gândim să fim mai uniţi şi să fim o voce să cerem aceste lucruri. Din păcate, nu am fost o voce suficient de puternică în Moldova, trebuie să recunoaştem, şi îl văd pe Fenechiu acum că strânge semnături pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş. Măi fecior, eşti la putere, de ce trebuie să strângi semnături, aveţi 70%. Strânge-i de undeva pe ai tăi ca să dea drumul la bănuţi şi pe zona aceasta. (...) Am văzut că vorbim de polul de dezvoltare Botoşani-Suceava. Foarte bine. Trebuie să ne gândim în viitor ce înseamnă descentralizare, ce înseamnă regionalizare, ce e mai bine pentru noi, că suntem două judeţe şi două oraşe. Cum vom face aceste două oraşe surori să fie mai mult împreună? Polul acesta noi l-am lansat. Când vorbim de acest pol nu trebuie să fie o poveste", a spus secretarul general al PDL. 

Vezi mai jos discursul integral al lui Gheorghe Flutur!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...