Gestul eroic al unui bărbat din Botoşani. Şi-a scos tatăl din flăcări în timp ce incendiul îi mistuia casa

Gestul eroic al unui bărbat din Botoşani. Şi-a scos tatăl din flăcări în timp ce incendiul îi mistuia casa

Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a salvat de la moarte tatăl în ultima clipă. Casa în care locuiau a luat foc, iar botoşăneanul a reuşit să-şi scoată părintele din flăcări. Întreaga familie a rămas fără acoperiş deasupra capului. 

Joi dimineaţă, în comuna Brăeşti, judeţul Botoşani o casă a izbucnit în flăcări. În interiorul locuinţei a rămas un bătrân de aproximativ 80 de ani şi cel mai probabil ar fi ars de viu dacă fumul nu l-ar fi alertat pe fiul acestuia. Bărbatul locuia în aceeaşi casă cu tatăl său. Iniţial botoşăneanul a fugit afară din casă. Apoi şi-a dat seama că tatăl său a căzut în interior, după ce i s-a făcut rău din cauza fumului. A intrat prin flăcări şi a reuşit să-şi scoată, în viaţă, părintele, relatează Adevărul.

Pompierii din Dorohoi au intervenit şi au stins focul. Cu toate acestea casa familie nu a mai putut fi salvată iar oamenii au rămas fără acoperiş deasupra capului în pragul iernii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

AUR și-a prezentat programul de „reconstrucție” a României. Cum arată reformele guvernării suveraniste propuse de partid (video)

Vineri, 9 Iunie 2023
385

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat public, joi seară, la Pensiunea „Casa Lux” din municipiul Botoșani, programul de guvernare în 15 puncte „Reconstruim ...

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
874

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...