Gest ȘOCANT la doar 13 ani! O copilă a băut clor, sătulă de certurile din casă!

Gest ȘOCANT la doar 13 ani! O copilă a băut clor, sătulă de certurile din casă!
O fetita de 13 ani, din localitatea Rosiori, comuna Rachiti, a recurs la un gest extrem, dupa ce s-a saturat ca parintii ei sa se certe zilnic. 

Copila a cedat psihic, iar duminica seara a baut clor, cu scopul de a-si pune capat zilelor, insa din fericire a fost gasita la timp de catre parinti, iar fata a fost transportata la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, unde i s-au facut spalaturi gastrice.

Când adulţii se ceartă în faţa copiilor, le pot cauza acestora probleme pe termen lung. Stresul cauzat de discuţiile aprinse ale părinţilor afectează creierul în dezvoltare al celor mici, iar cercetările recente au arătat că inclusiv stresul de mică intensitate poate afecta funcţionarea creierului la maturitate.

Copiii care asistă la certurile părinţilor procesează emoţiile din tonul adulţilor chiar şi atunci când dorm, potrivit unui studiu citat de publicaţia "The Telegraph".

Cazul fetitei de la Rosiori a intrat si in atentia Directiei pentru Protectia Copilului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
261

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
112

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
119

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...