Gest inexplicabil al unei eleve eminente din Hârlău! A fugit de acasă și a dormit în gara din Botosani!

Gest inexplicabil al unei eleve eminente din Hârlău! A fugit de acasă și a dormit în gara din Botosani!

   newspascani.ro

O fată de 15 ani, elevă în clasa a IX-a la Colegiul din Hârlău, judeţul Iaşi, a plecat de acasă, zilele trecute, fără să spună o vorbă.

Disperaţi, părinţii au alertat poliţia, iar copila a fost dată în urmărire naţională. Ioana C. a plecat dimineaţa la şcoală, a stat la ore, după care a dispărut fără urmă, lăsându-şi rucsacul în bancă. Fără să spună cuiva ce are de gând să facă, adolescenta s-a urcat într-un microbuz şi a plecat la Botoşani, oraş situat la 50 de kilometri de Hârlău.

Văzând că fiica lor nu mai apare, părinţii au început să o sune disperaţi pe telefonul mobil, însă acesta era închis. Seara, oamenii au anunţat poliţia, iar fata a fost dată în urmărire naţională, scrie Libertatea.ro.

Ioana a fost găsită abia a doua zi, în autogara Hârlău, unde s-a întors după ce a dormit o noapte pe o bancă din Gara Botoşani. Copila, o elevă eminentă de altfel, care până acum nu a creat niciodată probleme, nu şi-a explicat gestul, spunându-le poliţiştilor că a vrut să se plimbe prin Botoşani.

Cu o seară înaintea dispariţiei însă, fata a avut o discuţie în contradictoriu cu părinţii ei, iar anchetatorii cred că de atunci i s-a tras dorinţa de răzvrătire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șofer dus la spital după un control al Poliției de Frontieră!

astăzi, 14:34

În data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectoru...

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...