Gest emotionant al unor elevi botosaneni!

Gest emotionant al unor elevi botosaneni!

 Raluca Petras  

Impresionati de povestea trista pe care o traieste Raluca Petras, fetita de numai 8 anisori, bolnava de leucemie, o clasa de la Grupul Scolar de Industrie Usoara Botosani a donat 10 icoane pictate pe sticla.

Banii rezultati in urma vanzarii icoanelor vor fi oferiti familiei Petras. Cele 10 icoane vor fi expuse in cadrul emisiunilor difuzate de Tele'M, iar telespectatorii care vor sa le achizitioneze o pot face sunand la numarul 0231/531100.

Elevii clasei a XII a B de la Grupul Scolar de Industrie Usoara, impresionati de cazul copilului Raluca Petras, au hotarat sa doneze prin licitatie icoanele pictate in acest scop umanitar.

"Noi ne-am gandit sa o ajutam, ca are foarte mare nevoie de aceasta donatie. Acelasi lucru ar trebui sa il faca si oamenii cu bani", a spus unul dintre elevi.

Gestul de suflet al elevilor ar putea fi un exemplu pentru multi dintre botosaneni, pentru care banii nu reprezinta o problema.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
4

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
185

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
170

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...