George Ostafie: Trei masini ale municipalitatii erau vineri in fata sediului PD-L!

George Ostafie: Trei masini ale municipalitatii erau vineri in fata sediului PD-L!
George Ostafie, presedintele Organizatiei municipale a PNL Botosani, considera exagerata reactia pedelistilor la evenimentele de vineri, petrecute in fata sediului PD-L Botosani.

Mi se par un pic cam dure cuvintele mardeiasi si plangere penala. Am fost, am stat acolo, nu am agresat pe nimeni. A ne face pe noi agresori mi se pare o jignire la adresa tuturor celor prezenti acolo, care au vazut cu ochii lor cum s-au desfasurat evenimentele. De aici si pana la a se picheta sediile noastre de campanie mi se pare un pic cam departe duse lucrurile. Fac din nou un apel la sportivitate, cum ma invita, de altfel, domnul Florin Ghiorghita si sunt de acord cu treaba asta, a precizat Ostafie.

Ostafie mai face cateva observatii cu privire la cei prezenti vineri la sediul PD-L, in afara de penelisti si de pesedisti. Astfel, spune el, trei masini ale municipalitatii erau la ora aceea in fata sediului PD-L, una a Teatrului Mihai Eminescu si doua ale Primariei Botosani.

Nu ma pot opri sa nu remarc ca domnul Eugen Turcanu, pe care il protejeaza atat de vehement Florin Ghiorghita, la ora 10 era in sediul PD-L, si este functionar public. Realitatea este ca materialele de campanie se fura si, daca nu le fura ei, le fura altcineva. Cred ca a sosit momentul ca in urmatoarele doua saptamani sa revenim la normalitate, la fair-play, la sportivitate, a mai adaugat George Ostafie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
27

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
295

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...