George Maior a DEMISIONAT de la conducerea SRI!

George Maior a DEMISIONAT de la conducerea SRI!
George Maior a demisionat din funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii! Șeful Serviciului Român de Informații, George Maior, și-a dat demisia. Președintele Klaus Iohannis a acceptat demisia șefului SRI, informează Administraţia Prezidenţială.

"Directorul Serviciului Roman de Informatii, domnul George Maior, si-a inaintat demisia de la conducerea SRI Presedintelui Romaniei, marti, 27 ianuarie a.c. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a acceptat demisia", se arata in comunicatul remis presei de Administratia Prezidentiala.

Demisia lui George Maior vine in contextul tensiunilor aparute in ultima perioada intre SRI si Curtea Constitutionala pe tema asa-numitei legi Big Brother.

George Cristian Maior, fost senator PSD, a fost numit director al SRI in data de 6 octombrie 2006, la propunerea presedintelui Traian Basescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

astăzi, 22:15
110

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

astăzi, 21:52
115

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...

Indivizi reținuți într-un dosar de trafic de droguri care ajungeau la minori din patru județe, inclusiv Botoșani! (foto)

astăzi, 19:47
120

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați (unu...