Geoana: O parte dintre cei inaintati in grad de MApN sunt ofiteri acoperiti ai SRI

Geoana: O parte dintre cei inaintati in grad de MApN sunt ofiteri acoperiti ai SRI
O parte dintre cei inaintati in grad de Ministerul Apararii Nationale (MApN) sunt ofiteri acoperiti ai Serviciului Roman de Informatii (SRI), considera senatorul independent Mircea Geoana.

"Este o greseala grosoloana a acestui partid (UNPR - n. red.) ca s-a folosit de gradele militare ca sa-si multumeasca oamenii. Turcescu poate a fost inaintat in grad, ca locotenent-colonel, pentru ca este un bun moderator. Dar ceilalti care au fost inaintati in grad de MApN, o parte din ei, sunt ofiteri acoperiti ai Serviciului Roman de Informatii. (...) Gabriel Oprea are patru stele. Pai cine mai are patru stele in Romania?", a declarat Mircea Geoana, duminica seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV.

In opinia fostului presedinte al Senatului, care a amintit ca este fiu de militar, gradele in armata se dau la fel de usor precum diplomele.

"Avem o problema cu lejeritatea cu care se acorda diplome in Romania. Poate e momentul sa luam cativa ani din spate si sa ne uitam mai serios. (...) Lejeritatea cu care se acorda diplome vad ca s-a transmis si in armata", a subliniat Geoana.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
196

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
158

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
36

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...