Geoana, despre prezidentiale: Nu orice femeie are sanse! Udrea ii raspunde: Nici orice barbat n-a avut!

Geoana, despre prezidentiale: Nu orice femeie are sanse! Udrea ii raspunde: Nici orice barbat n-a avut!
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, joi, comentand ideea unei candidaturi a Elenei Udrea la alegerile prezidentiale de anul viitor, ca Romania este pregatita pentru o femeie in functia suprema in stat, dar nu pentru "orice femeie", el aratand ca in asta consta dificultatea pe care Udrea o are, relateaza ziare.com.   

Solicitat sa comenteze ideea candidaturii Elenei Udrea si intrebat ce ce sanse ii da democrat-liberalei, Geoana a raspuns: "Este dreptul fiecarui politician sa aiba ambitiile si sperantele sale si - de ce nu? - o femeie candidat".    

Intrebat daca Romania este pregatita pentru a avea o femeie presedinte, Geoana a precizat: "Pentru o femeie, da. Dar nu pentru orice femeie. Si cred ca aici este dificultatea pe care doamna Udrea o are".    

Geoana a explicat ca Udrea este asociata de electorat cu un regim profund antipatic.    

Intrebat la ce se refera cand vorbeste de "orice femeie", Geoana a spus: "In sensul ca sunt convins ca, undeva dintr-o zona mai putin politizata si mai putin legata de actualul regim, ar putea sa existe sanse, inclusiv pentru functia suprema in statul roman. Dar pentru cei care au fost asociati atat de puternic de actualul regim (sic!), care este profund antipatic poporului roman, mi-e foarte greu sa vad cum cineva - barbat sau femeie - din tabara respectiva ar putea sa castige voturi suficiente macar sa intre in turul doi, daramite sa castige Presedintia Romaniei".


Replica lui Udrea  

Intrebata cum comenteaza declaratia lui Mircea Geoana care spunea despre candidatura Elenei Udrea la prezidentiale ca "Romania nu este pregatita pentru orice femeie", Elena Udrea a precizat: "Cum nici pentru orice barbat. Dovada: alegerile din 2009".  

 Udrea a facut trimitere la alegerile prezidentiale din 2009, cand Mircea Geoana a pierdut in cursa pentru functia de presedinte al Romaniei.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
168

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...