Gelu Graur, în semifinala de la Vocea României! “Este cea mai bună prestație a ta de până acum”

Gelu Graur, în semifinala de la Vocea României! “Este cea mai bună prestație a ta de până acum”
Gelu Graur se numără printre cei opt concurenți care au ajuns în semifinala concursului Vocea României, de la Pro TV. Botoșăneanul a impresionat juriul și publicul interpretând piesa At Last, a Ettei James.

Total schimbat față de aparițiile anterioare de la Vocea României, îmbrăcat la costum și cu papion, la finalut prestației sale de vineri seara Gelu Graur a mulțumit tuturor celor l-au susținut în parcursul său din acest concurs.  

Interpretarea din semifinale a lui Gelu Graur a stârnit comentarii diverse în rândul antrenorilor.

“Îmi place că ți-am auzit vocea susținând o partitură așa pe note lungi. Pe de altă parte pot să observ că vocea ta e metalică pe orice ai cânta, nu e ca și cum se înmoaie vreun pic, se face catifea. Rămâne tot o voce rock clasic. Îmi place cum ai susținut piesa, e interpretarea ta", a spus Marius Moga.

“Ce îmi place la Gelu este că are o sinceritate atunci cânt e pe scenă și asta contează foarte mult, publicul simte lucrul acesta. Ai ieșit din manierismul tău și asta iarăși mi-a plăcut pentru că ne-ai demonstrat o sensibilitate în seara asta pe o piesă pe care o cântă o voce feminină. Ai reușit să transpui o voce feminină pe acest cântec, ceea ce nu este ușor. O singură remarcă, unele note aș fi vrut să le iei direct. După părerea mea este cea mai bună prestație a ta de până acum", a apreciat Loredana.

Ceva mai dur în aprecieri a fost Tudor Chirilă.

“Dacă Steve Jobs se apuca să facă haine murea de foame. El a știut să facă una și bună: calculatoare și telefoane. Ce vreau  să spun cu asta este că așa cum Marius a observat tu ești o voce rock și cred că nu trebuie să demonstrăm tot timpul că poți cânta altceva ci trebuie lăsat omul să se ducă pe un gen pentru că  acolo își găsește locul. Eu nu te văd în cariera ta de acum cântând genul acesta. Te vâd cântând rock și cred că asta îți dorești și tu. Eu dacă eram antrenorul lui i-aș fi ales o piesă rock", a spus Tudor Chirilă.

“Vocea lui Gelu sună rock, chiar și interpretarea acestei piese a fost cu accent de rock. Sunt rockeri foarte mari în lumea asta care au interpretat piese pop sau clasice în manieră rock. Suntem la Vocea României și o voce fie ea și rock poate să interpreteze cu totul alte genuri de muzică pentru că nu există bariere între genurile de muzică. Ceea ce ai făcut tu în seara asta este o mare performanță pentru o voce masculină. El a cântat piesa Ettei James în tonalitatea ei originală de femeie. Eu am felul meu în care îmi pun concurenții în valoare și cred că în seara asta a fost cel mai bun performer al tău de la Vocea României. Felicitări!", a fost reacția lui Smiley, antrenorul lui Gelu.

Cei care vor să îl susțină pe Gelu Graur să ajungă în finala de la Vocea României o pot face trimițând SMS "31" la 1276.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
276

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...

Calendar ortodox: Credincioșii sărbătoresc astăzi a treia zi de Paști!

astăzi, 07:15
26

În această zi, oamenii obișnuiesc să meargă la biserică, pentru a participa la slujbă, sărbătorind Învierea Domnului, apoi vizitează cimitirele, pentru a aprinde lumânări c...