Gata montarea patinoarului! Vezi când se deschide!

Angajații Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement au terminat de montat Patinoarul, iubitorii patinajuluii fiind așteptați să se bucure de iarnă.

Dupa multe discutii in contradictoriu, s-a ajuns la concluzia ca cea mai bune locatie este la Sala Polivalenta.

In aceasta dupa-amiaza,incepand cu orele 17.00, parintii, bunicii, dar in special cei mici sunt asteptati sa ia cu asalt patinoarul amplasat pe esplanada Salii Polivalente Elisabeta Lipa.

Intr-un cadru feeric de iarna autentica, iubitorii de patinaj vor avea posibilitatea sa-si inchirieze patinele contra unei sume de 5 lei, avand posibilitatea de a beneficia de garderoba pusa la dispozitie de personalul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement.

Dupa mai bine de doua saptamani de munca asidua, zi si noapte mai bine zis, angajatii DSPSA au reusit sa amenejaze o locatie de vis, unde iubitorii patinajului nu vor resimti frigul.

Pe langa caldura primitoare, de care vor avea parte practicantii sportului alb, insotitorii vor putea savura la casutele Mosului de pe esplanada un ceai fierbinte, o ciocolata calda si chiar un vin fiert, produse de patiserie dar si nelipsita turta dulce.

Cat timp copii se vor bucura de gheata si patine pe o muzica ambientala specifica sarbatorilor de iarna, adultii se vor putea delecta la un tenis de masa sau o partida de billiard, pentru o ora platindu-se 12 lei.I

n perioada 24 decembrie 2014 – 9 ianuarie 2015, iubitorii de patinaj vor plati 5 lei pentru accesul pe patinoar in intervalul orar 11.00 – 16.30, trei serii mai exact, iar pentru inchirierea patinelor achitandu-se 5 lei. In intervalul orar 17.00 – 22.30, accesul pe patinoar va fi de 10 lei, in timp ce pentru inchirierea patinelor tot 5 lei.

De mentionat este faptul ca in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale, Patinoarul va functiona in intervalul 9.00 – 22.30, accesul pe gheata fiind la pretul de 10 lei, iar inchirierea patinelor 5 lei.

Un alt aspect care trebuie retinut este faptul ca obiectivul de la Sala Polivalenta, atat in interior cat si in exterior este supravegheat video, in timp ce inchirierea patinelor se va face doar in baza actului de identitate.

Comunicat de presă Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...