Gata cu HSR! Contractul a expirat și nu va fi prelungit!

Gata cu HSR! Contractul a expirat și nu va fi prelungit!
  Contractul cu firma Hi Speed Recovery a expirat în cursul acestei săptămâni, astfel că mașinile nu vor mai fi blocate în parcările cu plată care erau administrate de această societate.

 Șoferii care își lasă mașinile în aceste parcări vor plăti însă în continuare taxa de parcare, iar în cazul în care nu vor face acest lucru vor fi sancționați de Poliția Locală.

Primarul Ovidiu Portariuc a precizat că în perioada următoare se va lua o decizie în ceea ce privește modul în care vor fi administrate parcările cu plată din municipiu, în cursul zilei de miercuri având loc la primărie o ședință cu cei care fac parte din comisia care a gestionat contractul cu HSR.

“Nu dorim prelungirea acestui contract care din punctul nostru de vedere a adus deservicii botoșănenilor și am rugat colegii de la oficiul juridic și Direcția edilitare să acționeze în acest sens, prin neprelungirea acestui contract. Ulterior vom decide cum va fi gestionată situația în municipiu astfel încât să existe ordine în trafic dar să nu mai existe abuzuri asupra cetățenilor și să nu se mai teamă că mașinile le sunt vânate", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul le-a cerut angajaților din primărie ca pe viitor să fie foarte atenți atunci când mai angajează instituția în asemenea contracte care ulterior pot aduce prejudicii materiale dacă nu sunt bine gestionate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
57

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
86

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
80

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...