Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

Garda de Mediu Botoșani invită copiii la concurs

În fiecare an, pe data de 5 iunie, este sărbătorită Ziua Mondială a Mediului, o sărbătoare a tuturor cetățenilor indiferent de țară, rasă sau altă natură. Acest eveniment este utilizat pentru a atrage atenția populației asupra problemelor de mediu existente pe plan local, național sau regional.

Cu această ocazie, Garda de Mediu Botoșani invită copiii la un concurs. Astfel, desenul, colajul sau fotografia cu tema Biodiversitate postată pe pagina oficială a Gărzii de Mediu Botoșani, până pe data de 5 iunie, ora 24.00 va intra la concurs iar postarea cu cele mai multe like-uri va fi premiată.

“ Este 1 iunie!

La mulţi ani, copii frumoși! Vă dorim doar bucuri! Zâmbetele să vă fie colorate precum curcubeul! Sunteți prezentul și viitorul nostru! Să aveți parte de un mediu curat!

... și pentru că vrem să sărbătorim împreună și în acest an pe 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului și știm că vă plac provocările lansăm un concurs:

Desenul, colajul sau fotografia pe care o postezi pe pagina Garda de Mediu Botoșani cu tema: Biodiversitate și are cele mai multe like-uri până pe data de 5 iunie ora 24.00 va primi din partea noastră un premiu.

Desenul va fi postat ca și comentariu, la prezenta postare și va fi identificat cu numele, prenumele și vârsta ta.

Începând de astăzi așteptăm desenele, colajele sau fotografiile voastre pe pagina Garda de Mediu Botoșani.

Mulțumim anticipat copiilor pentru participare, iar părinților și profesorilor pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

IȘJ Botoșani organizează activități educative desfășurate în grădinițe, pe perioada vacanței de vară

astăzi, 11:27
51

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani vine în sprijinul părinților din județul Botoșani organizând, în perioada vacanței de vară, activități educative în grădiniț...

Eveniment dedicat poetului național, Mihai Eminescu, pe scena amfiteatrului de la Cornișa (Foto)

astăzi, 11:11
36

De la cei mai mici până la cei mai mari, botoșănenii s-au strâns la Amfiteatrul Cornișa, unde, cu sprijinul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani, Asociația „...

Jumătate de țară, lovită vineri de un ciclon format în Marea Neagră

astăzi, 10:00
437

Vineri, 18 iunie 2021, un ciclon format în Marea Neagră va duce ploi deosebit de abundente și vânt extrem de puternic în estul României.În noaptea dinspre joi, 17 i...