GALERIE FOTO: Sheriff Tiraspol - FC Botosani 2-1 ! Soldatii au facut galerie gazdelor

GALERIE FOTO: Sheriff Tiraspol - FC Botosani 2-1 ! Soldatii au facut galerie gazdelor

   fc-sheriff.com

FC Botosani a pierdut, vineri seara, meciul amical disputat in compania echipei din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol, cu scorul de 2-1, intr-o partida in care gazdele au fost incurajate din tribuna si de un grup de soldati.

Dupa 45 de minute scorul era egal, 1-1. Gazdele au deschis scorul in minutul 19, prin Ricardinho, care l-a invins pe portarul botosanean cu un sut din interiorul careului trimis in vinclu, dar in minutul 34 FC Botosani primit o lovitura de la 11 m, transformata de Gabriel Vasvari.

FC Botosani se putea desprinde in startul reprizei secunde, dar Paul Batin nu a reusit sa-l invinga pe portarul moldovean, care a respins in corner mingea trimisa de atacantul botosanean la coltul lung. 

In minutul 49 gazdele puteau si ele inscrie, atunci cand Tiut a respins mingea in fata, acesta ajungand la Thiago, iar jucatorul moldovenilor a reluat cu capul putin pe langa poarta.

Sheriff Tiraspol a marcat golul victoriei in minutul 74. Juninho Potiguar a executat o lovitura libera de pe partea stanga, mingea ajungand la Kadu, iar acesta trimirte cu capul la colțul lung, acolo unde erau trei jucatori ai gazdelor, Balima marcand cu poarta goala pentru 2-1.Jucatorii de la FC Botosani au protestat pentru ca atat Kadu, cat si Balima se aflau in pozitii suspecte de offiside.

In minutul 80 botosanenii puteau egala, insa balonul trimit de Martinus de la 16 m a trecut putin peste poarta gazdelor.

Scor final 2-1, iar FC Botosani se pregateste pentru partida cu Dinamo Bucuresti, din campionat. Partida din Republica Moldova a fost transmisa LIVE de postul TCB, atat la TV cat si pe internet.
















sursa foto: fc-sheriff.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
118

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
66

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
446

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...