Gâlceava se reia în CL, pe marginea atribuțiilor viceprimarilor: "Cei din alianţa răului sunt imprevizibili", spune Portariuc!

Primarul face o nouă încercare în ceea ce priveşte repartizarea atribuţiilor către viceprimari, iar pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de miercuri va fi repus proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a aparatului de specialitate al primarului municipiului Botoşani.

Acest regulament a mai fost supus o dată dezbaterii şi aprobării, dar consilierii locali l-au votat cu amendamentele propuse de viceprimarul Cătălina Lupaşcu, care nu dădeau posibilitatea primarului să delege atribuţiile după cum doreşte.

Hotărârea nu a primit însă viza de legalitate din partea Instituţiei Prefectului, motivându-se că au fost încălcate mai multe articole din Legea administraţiei publice locale.

În aceste condiţii, proiectul va fi rediscutat.

Primarul Ovidiu Portariuc se aşteaptă ca şi de această dată consilierii PNL şi PDL să se opună.

"Cei din alianţa răului sunt imprevizibili. Vin cu propuneri în afara legii, mă pot aştepta la orice din partea lor, dar asta nu înseamnă că o propunere a lor se va transforma şi în act", a spus Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

astăzi, 18:45

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spu...