Gainari periculosi: Prinsi de politisti, dupa ce au batut crunt o batrana!

Gainari periculosi: Prinsi de politisti, dupa ce au batut crunt o batrana!
Trei tineri sunt cercetati pentru violare de domiciliu, tentativă de furt, lovire sau alte violențe dupa ce au batut cu bestialitate o femeie de 75 de ani careia au vrut sa ii fure gainile din curte.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat suspectul de comiterea agresiunii din 25.11.2012 asupra lui I. Leontina, de 75 ani, din comuna Vorniceni, în persoana lui  A. Constantin, de 19 ani, comuna George Enescu. Suspectul a fost sprijinit în comiterea faptei de M. Cristinel, de  25 ani, din comuna Cordăreni, şi L. Victor, de 31 de ani, din comuna Vorniceni.
 
Femeia în vârstă de 75 de ani, din Vorniceni, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de cei trei bărbaţi care au intrat în gospodărie pentru a-i fura găinile. Batrana a auzit zgomot în curte şi a ieşit din casă să vadă ce se întâmplă, moment în care cei trei bărbaţi au năpustit asupra ei şi au început să o lovească, după care au fugit.

Plină de vânătăi şi cu multiple traumatisme, femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost transferată la Iaşi.

"Pacienta de 71 de ani a fost victima unei agresiuni, prezentând fracturi la nivelul osului frontal, fractură orbita stângă şi dreaptă, contuzii glob ocular. Deoarece prezenta aceste leziuni la nivelul craniului, ea necesită şi explorări de tip CT şi trebuie evaluată la nivel de clinică universitară", a declarat medicul Petre Rădăuceanu, şeful UPU-SMURD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
83

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
272

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
596

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...