Gabriela Firea continua procesul cu Basescu: Nu am incheiat medierea

Gabriela Firea continua procesul cu Basescu: Nu am incheiat medierea
Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat sambata seara ca nu a incheiat medierea cu fostul presedinte Traian Basescu, in cazul dosarului aflat pe rolul Parchetului General, din motive care nu ii pot fi imputate.

"Nu am incheiat, din pacate, medierea, din motive care nu-mi pot fi mie imputabile. Cred ca nici nu a fost o intentie foarte serioasa de mediere. Parchetul ne va anunta, in perioada urmatoare, ce se va intampla cu acest dosar", a declarat Gabriela Firea, la B1 TV.

Anchetatorii au redeschis, in 30 decembrie 2014, dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj, intrucat fostul sef al statului nu mai beneficiaza de imunitate.

In noiembrie 2015, cele doua parti au incheiat un contract de mediere.

Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care il acuza pe presedintele Romaniei de la acea data, Traian Basescu, de amenintare si santaj in legatura cu declaratiile pe care acesta le-a facut in cadrul unei emisiuni televizate.

"Intr-un interviu difuzat in seara zilei 13.04.2014, referindu-se la activitatea parlamentara a dnei senator Firea Gabriela, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea legalitatii achizitiei terenurilor din zona comunei Nana, judetul Calarasi, Traian Basescu a afirmat: 'Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului ei, unde este primar, ca s-ar putea sa nu-l gaseasca intr-o zi acasa daca... Nu-i atenta... Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele", arata Firea in denunt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
51

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
250

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
106

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...