Gabriel Oprisanu ii raspunde rivalului sau, Dan Humelnicu

Gabriel Oprisanu ii raspunde rivalului sau, Dan Humelnicu

 Gabriel Oprisanu  

Legea 188/1999, care reglemeteaza activitatea functionarilor publici spune ca acestia nu pot exercita functii de conducere alese sau numite in cadrul partidelor politice sau organizatiilor afiliate partidelor politice, sau organizatiilor organizate precum partidele politice.

Mai mult, legea spune ca functionarul public nu poate sa promoveze un partid politic sau ideologia unui partid pe perioada exercitarii atributiilor de serviciu. Ceea ce nu este cazul cu Luna Sanatatii, su orice alta actiune intreprinsa de mine sau ASP, care vizeaza ceea ce este cel mai important pentru un medic: sanatatea pacientilor.

In calitate de om care lucreaza cu legile zi de zi ar fi fost normal ca domnul Dan Humelnicu sa cunoasca toate aceste lucruri si nu sa faca astfel de remarci care sa il acopere de ridicol printr-o astfel de iesire in public, ce nu-si are niciun temei legal. Oamenii nu mai asteapta acum declaratii politice care nici macar nu sunt acoperite de o baza legala, ci vor fapte, dovada ca ne pasa de binele lor.

Mai mult, tin sa-l informez pe domnul Humelnicu faptul ca exisa legea fundamentala a oricarei tari, si anume Constitutia, care da dreptul oricarei persoane de a-si exprima optiunea politica in cadrul unui partid sau independent. Tin sa-l informez ca prin toate actiunile mele am promovat in primul rand politica sanatatii botosanenilor si dreptul la informare si acelasi lucru il voi face si de acum incolo.

L-as ruga pe contracandidatul meu la postul de senator sa incerce sa-si promoveze propriile actiuni si idei in aceasta perioada, pentru ca probabil amandoi ne dorim sa aducem o schimbare in bine atat in viata politica a tarii dar mai ales care sa se regaseasca in calitatea nivelului de trai al botosanenilor in special.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
233

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
217

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
315

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...