Gabriel Alecsandru: Oamenii își doresc cu adevărat o schimbare în viața politică

Gabriel Alecsandru: Oamenii își doresc cu adevărat o schimbare în viața politică
Candidatul Alianței România Dreaptă la un mandat de deputat, Gabriel Augustin Alecsandru a luat la pas, duminică dimineață, piața mare pentru a se întâlni cu oamenii.

Tânărul candidat s-a bucurat de o reacție extrem de frumoasă din partea oamenilor care l-au întâmpinat și înconjurat imediat cu multă căldură. Oamenii, atât cei aflați la cumpărături, cât și comercianții, au stat de vorbă cu el și majoritatea l-a felicitat pentru curajul de a candida în ciuda vârstei pe care o are.





Pregătirea profesională, implicarea în viața comunității de foarte tânăr, dar și faptul ca e un familist convins au fost principalele motive pentru care oamenii l-au asigurat că-l vor susține la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie.

“M-a bucurat foarte mult reacția oamenilor la întâlnirea pe care am avut-o cu ei în piață. Pot să spun chiar că nu m-am așteptat la o reacție atât de frumoasă. Oamenii își doresc cu-adevărat o schimbare în viața politică. Vor oameni noi, chiar tineri care nu au mai fost până acum în Parlament, care să-i reprezinte în adevăratul sens al cuvântului. Nu le-am promis decât că îi voi respecta, asta însemnând că mă voi gândi mai întâi la dorințele dumnealor", a declarat Gabriel Augustin Alecsandru.



Respectul pentru familie, una dintre valorile pe care tânărul candidat o va susține și ca deputat în Parlament, i-a determinat pe oameni să declare că-i vor acorda votul la alegerile din data de 9 decembrie.

“Am observat bucuria oamenilor mai ales când le-am spus că sunt tânăr, familist, preocupat tot timpul de viața comunității. Oamenii s-au bucurat că există tineri care se implică, familiști, interesați de viitor, astfel dându-le și lor speranța pentru ceea ce va urma. Îmi doresc să fac ceva cu adevărat bun pentru oamenii din acest județ", a mai spus Gabriel Augustin Alecsandru.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
122

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
150

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
228

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...