Furtul panoului publicitar, invaluit in mister!

Furtul panoului publicitar, invaluit in mister!
Catalin Stavara, reprezentant Central Media SA, firma care a montat panoul de publicitate din centrul municipiului Botosani, spune ca disparitia celor noua monitoare mici care formau panoul reprezinta, in mod clar, un furt.

Asta dupa ce, in presa locala, au aparut informatii din care rezulta ca ar fi vorba despre un litigiu dintre administratorul firmei care a montat panoul si un asociat.

"Sunt uimit de aparitia acestor informatii, pentru ca administratorul firmei este sotia mea, Stavara Anca, iar asociat sunt eu", a declarat Catalin Stavara.

Disparitia panoului este, se pare, un mister total.

"Am mers la Primarie impreuna cu unul dintre politistii implicati in ancheta si ni s-a spus ca, de joi, camerele video nu mai functioneaza. O persoana din Primarie a garantat ca saptamana trecuta aceste camere de supraveghere montate in zona centrala functionau", a completat Catalin Stavara.

Chiar daca ar fi functionat, probabil ca imaginile nu ar fi fost de mare ajutor, pentru ca faptasii au avut grija ca actiunea sa se desfasoare in plina bezna!

"O prietena ne-a confirmat ca in jurul orei 4.00, ieri dimineata, zona era in bezna. Spusele ei sunt sustinute si de taximetristul care a condus-o pe femeie", spune reprezentantul Central Media.

Prejudiciul creat este de circa 25.000 de euro, ancheta Politiei Botosani fiind in desfasurare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
2

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1323

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
57

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...