Funeriu le-a cerut inspectorilor generali sa lipeasca afise pentru a anunta ca Bac-ul se desfasoara normal!

Funeriu le-a cerut inspectorilor generali sa lipeasca afise pentru a anunta ca Bac-ul se desfasoara normal!

   Mediafax

Ministrul Educaţiei a susţinut sâmbătă dimineaţă, la sediul MECTS, o nouă videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali pe tema organizării şi desfăşurării examenului naţional de bacalaureat.

Funeriu le-a cerut inspectorilor generali şcolari să lipească afişe la toate centrele unde ar trebui să se organizeze bacalureatul pentru a anunţa că examenul se va desfăşura normal, relateaza Mediafax.

Tot sâmbătă, pe site-ul ministerului vor fi afişate centrele de examinare, astfel încât elevii să ştie unde să susţină bacalaureatul.

Daniel Funeriu a spus vineri, la Iaşi, că la nivel naţional în peste 90 la sută din centrele de examen pentru bacalaureat profesorii nu se vor afla în grevă, iar în restul vor fi găsite soluţii pentru completarea comisiilor de examinare, astfel încât toţi elevii să poată susţine proba.

O centralizare finală privind organizarea bacalureatului va fi cunoscută sâmbătă după-amiază, a spus Funeriu.

"Sâmbătă după-amiază vom avea centralizarea finală. Tot atunci vom cunoaşte şi intenţia participării profesorilor la grevă la nivel naţional, nu doar a celor implicaţi în organizarea bacalaureatului", a arătat Daniel Funeriu, citat de Mediafax.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
146

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
492

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
67

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...