Funeriu: In calendarul anului scolar urmator va fi introdus programul `Scoala altfel`

Funeriu: In calendarul anului scolar urmator va fi introdus programul `Scoala altfel`
Ministrul Educatiei Daniel Funeriu a declarat, luni, ca in calendarul anului scolar urmator va fi introdus programul `Scoala altfel`.

"Este o perioada cand nu se vor face cursuri, in mod obisnuit, asa cum stim. Dar fiecare scoala va putea organiza competitii sportive. Este un prim pas pentru a duce sportul mult mai aproape de elevi. Am spus, de fiecare data cand am tinut un discurs copiilor, sa faca cat mai mult sport", a argumentat Funeriu, conform ziare.com.

Potrivit acestuia, pentru a lua bacalaureatul trebuie sa inveti, trebuie sa demonstrezi seriozitate, dar sa si beneficiezi de un sistem, care sa iti permita sa iti dezvolti toata capacitatea".

"Am dat un semnal, in ceea ce priveste bacalaureatul in acest an, cred eu de seriozitate, de normalitate", a adaugat ministrul Educatiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
40

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
40

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
296

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...