Functionarii publici vor desfiintarea functiei de inspector guvernamental

Functionarii publici vor desfiintarea functiei de inspector guvernamental

   fondurieuropene.newschannel

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANPF) vrea desfiintarea functiei de inspector guvernamental si cere Parlementului acest lucru "pe motiv de eficienta financiara".

ANFP a mai aratat ca 70 de persoane ocupa respectiva functie si cere redistribuirea acestora dintr-un corp de rezerva, ca orice functionar public, arata Mediafax.

Marti, in Comisia pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului din cadrul Senatului, a fost dezbatut Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici.

ANFP a fost reprezentata de catre presedintele Agentiei, Andras Szakal, vicepresedintele Cristian Roman si secretarul general Marian Niculescu.

"In urma votului din cadrul Comisiei pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului din cadrul Senatului Romaniei, s-a decis admiterea proiectului de act normativ in forma in care a fost inaintat de catre ANFP, urmatoarea etapa fiind dezbaterea acestui proiect in cadrul comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor", spune Agentia.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
18

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
43

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....