Funcţia lui Floricel Aioniţoaei, în mâna consilierilor locali!

Activitatea managerului de la Teatrul Vasilache va fi analizată de o nouă comisie. Viceprimarul Cosmin Andrei susține că se impune schimbarea din funcție a lui Floricel Aionițoaei, pe motiv că acesta a prejudiciat imaginea instituției de cultură.

Propunerea de încetare a mandatului managerului de la Teatrul Vasilache a fost înaintată È™i primarului Ovidiu Portariuc.

Viceprimarul Cosmin Andrei consideră că AioniÈ›oaei a prejudiciat imaginea instituÈ›iei nu numai în urma scandalului de după participarea acestuia la emisiunea "Românii au Talent", ci È™i ca urmare a faptului că a luat o finanÈ›are nerambursabilă de la bugetul local pentru un ONG pe care îl conduce.

"Din punctul meu de vedere ar trebui făcute toate demersurile pentru încetarea mandatului domnului Floricel AioniÈ›oaei È™i am propus acest lucru. Au fost mai multe motive care mi-au fost prezentate, inclusiv documente care duceau la un conflict de interese È™i argumente care au dus la prejudicierea imaginii acestei instituÈ›ii de cultură din BotoÈ™ani", a declarat Cosmin Andrei.

O decizie finală privind soarta lui Floricel Aionițoaei la conducerea Teatrului Vasilache va fi luată de consilierii locali.

"Decizia finală va fi luată de către Consiliul Local, pentru că angajarea domnului manager a fost făcută de către Consiliul Local È™i pe acelaÈ™i principiu È™i încetarea contractului va fi făcută la fel. Vom avea o Hotărâre de Consiliu Local cu nominalizarea unor personalități din acest mediu cultural care sunt îndreptăție să îÈ™i spună un punct de vedere asupra prejudicierii imaginii", a menÅ£ionat Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...