Frigul a facut prima victima la Botosani!

Frigul a facut prima victima la Botosani!

   arhiva

Un barbat in varsta de 54 de ani, Dragomir C., din localitatea Pomarla, a fost gasit marti dimineata decedat intr-un sant de pe marginea drumului, chiar in apropierea locuintei sale.

Barbatul era cunoscut in sat ca fiind consumator de bauturi alcoolice si luni seara a fost vazut de localnici in mai multe crasme din localitate. Cel mai probabil, in drum spre casa, acesta a cazut in sant, si dat fiind ca pe timpul noptii s-au inregistrat temeperaturi de -5 grade Celsius, el a suferit un soc hipotermic.

"Era cunoscut in localitate ca fiind consumator de bauturi alcoolice, era o preocupare zilnica pentru el. Banuiesc ca frigul, combinat cu bolile pe care le avea, i-au fost fatale. Din cauza ca era consumator de bauturi alcoolice si familia l-a parasit, are copii foarte buni, studenti", a spus Dumitru Chelaru, primarul comunei Pomarla.

Oamenii legii au deschis o ancheta si au dipsus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul barbatului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
650

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
401

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
136

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...