Fratii Dolanescu au impartit averea tatalui lor!

Fratii Dolanescu au impartit averea tatalui lor!

 Ionut si Dragos Dolanescu  

Ionut si Dragos Dolanescu si-au impartit averea tatalui lor la tribunal. Nu pentru ca nu ar fi cazut de acord, ci pentru ca asa este formalitatea.

Succesiunea nu putea fi demarata la notar ca de obicei, ci numai la judecatorie, Dragos a facut primul pas si l-a dat in judecata... formal, pe fratele sau ca cei 2.000.000 de euro sa fie impartiti "frateste".

Cum era de asteptat, mezinul Ionut va ramane cu cea mai mare parte din avere. El va obtine un apartament, o vila in centrul Capitalei, o casa in Tunari si un teren de aproape 5.000 de metri patrati. In total 1.060.000 de euro, la care se adauga jumatate din drepturile de autor.

Dar nici Dragos nu va ramane cu buzunarele goale. El se va alege cu vila de la Sinaia, cateva obiecte de valoare ale tatalui sau, dar si cealalta jumatate de bani proveniti din drepturile de autor, informeaza Antena 3.

Insa mostenirea a creat si divergente. Ionut ar fi incercat sa cumpere partea lui Dragos si i-a oferit 150.000 de euro, insa fratele nu a fost de acord si a preferat sa mearga la judecatorie.

Cei doi isi vor primi mostenirea abia dupa ce instanta sectorului 2 va da o decizie finala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Perioada în care contribuabilii pot beneficia de ştergerea dobânzilor şi penalităţilor a fost prelungită cu 10 luni

Vineri, 16 Aprilie 2021
218

Perioada în care contribuabilii pot beneficia de ştergerea dobânzilor şi penalităţilor a fost prelungită cu 10 luni, până la 31 ianuarie 2022, a anunţat ministrul Finanţelor,...

Cum a ajuns să se strice în şase luni un drum proaspăt refăcut. „Mai bine nu-l asfaltau deloc”

Vineri, 16 Aprilie 2021
952

Un drum proaspăt asfaltat în judeţul Botoşani nu a rezistat decât şase luni. Asfaltul s-a crăpat pe anumite porţiuni şi au apărut şi craterele. Şefii de la Consiliul Judeţean, i...

Lucian Trufin, PSD Botoșani: „Reziliență și redresare pentru toți, mai puțin pentru Moldova!”

Vineri, 16 Aprilie 2021
283

Comunicat:Vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură din Senatul României, Lucian Trufin, este nemulțumit de faptul că Regiunea de Nord Est lipsește aproape cu desăvârșire din...