Fotografia care a facut inconjurul lumii: Studenta este acuzata de AGRESIUNE SEXUALA

Fotografia care a facut inconjurul lumii: Studenta este acuzata de AGRESIUNE SEXUALA
O studenta care a sarutat pe viziera un jandarm, luna trecuta, in timpul unui protest, a fost acuzata de agresiune sexuala si insulta de catre un sindicat al politistilor, informeaza The Independent.

Italianca Nina De Chiffre, de 20 de ani, a fost fotografiata sarutand un jandarm pe viziera caschetei in timpul unui protest impotriva construirii unei cai ferate in nordul Italiei. Fotografia a fost distribuita intens pe retelele de socializare, devenind un simbol al protestelor pacifiste.

Totusi, un sindicat care reprezinta politia italiana, COISP, a depus plangere pentru agresiune sexuala si insulta la un tribunal din Torino impotriva tinerei. Secretarul general al sindicatului, Franco Maccari, spune ca fotografia pare sa transmita un mesaj pozitiv, insa fapta este una care trebuie incriminata.

"Am depus plangere impotriva protestatarei pentru agresiune sexuala si insulta. Daca jandarmul ar fi sarutat-o pe ea, ar fi izbucnit al Treilea Razboi Mondial. Daca el ii punea o mana pe fund? Ea ar fi fost infuriata. Deci daca ea face asta cu un barbat aflat la datorie, noi trebuie sa o toleram?", a spus Maccari.

"Un sarut este un lucru pozitiv. Dar in acel context, intre acei doi oameni, a fost o lipsa de respect", a adaugat acesta.

Potrivit sindicatului, Nina De Chiffre nu ar fi sarutat doar viziera caschetei jandarmului, dar apoi s-ar fi si lins pe un deget pe care l-ar fi pus apoi pe buzele omului de ordine. Salvatore Piccione, jandarmul care a fost sarutat de tanara, spune ca nu s-a impotrivit pentru a nu crea o situatie conflictuala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
45

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
846

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
395

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...