FOTO Deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional "A.T.Laurian", cu deputat şi boboci emoţionaţi!

Bobocii de clasa a V-a şi a IX-a au păşit astăzi cu emoţii în curtea Colegiului Naţional "A.T.Laurian" Botoşani. Mai relaxaţi au fost ceilalţi elevi, care şi-au revăzut cu entuziasm colegii şi profesorii în prima zi de şcoală.

Alături de părinţi, care şi-au însoţit copiii până în curtea liceului, în prima zi de şcoală au venit şi unii dintre absolvenţi, astăzi studenţi, care le-au împărtăşit bobocilor din experienţa lor de liceu.

La festivitatea de deschidere a noului an şcolar au participat şi deputatul Tamara Ciofu și Adriana Zăiceanu, city-managerul municipiului Botoşani. Invitatele le-au urat elevilor, dar şi cadrelor didactice, succes în noul an.

Slujba religioasă, de binecuvântare a anului şcolar 2014-2015, a fost oficiată de preotul Dumitru Butnariuc.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
242

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga. Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...