FOTO Carrefour a marcat Ziua Bunicilor și la Botoșani

FOTO Carrefour a marcat Ziua Bunicilor și la Botoșani
 Ziua Bunicilor, sărbătorită în prima zi din octombrie, a reprezentat un prilej de bucurie pentru bătrânii aflați sub protecția Centrului de Îngrijire și Asistență Leorda, din județul Botoșani.

Reprezentanții Hipermarket-ului Carrefour Botoșani au donat zeci de kilograme de detergent de rufe și au împărțit pachete cu fructe, dulciuri și produse de îngrijire personală.



Cadourile oferite de Hipermarket-ul Carrefour Botoșani au fost primite cu mare bucurie de vârstnicii din Centrul de la Leorda, pentru care faptul că cineva se gândește la ei reprezintă o mare mângâiere.

Ziua Bunicilor este o tradiție la Carrefour, acesta fiind al treilea an când hipermarketurile din întreaga țară pregătesc cadouri și acțiuni dedicate bunicilor.





(Material publicitar).

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
21

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
31

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
40

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...