Fostul şef al juriştilor de la Spitalul Judeţean, pus sub control judiciar!

Fostul şef al Serviciului Juridic de la Spitalul Judeţean Mavromati, Victor Niţu, a fost pus sub control judiciar, după ce pe numele său au fost depuse mai multe plângeri, acesta fiind cercetat pentru înşelăciune. Măsura a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Pe perioada cât este instituită această măsură, Victor Niţu este obligat să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat şi să informeze despre schimbarea locuinţei.

Totodată, Victor Niţu nu are voie să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia ar fi săvârşit fapta de înşelăciune, mai exact acesta nu are voie să se apropie de Asociaţia filantropică Stop 3 boli grele: cancer, infarct, diabet sau să mai desfăşoare vreo activitate ce are legătură cu această asociaţie.

În cazul în care pe durata măsurii controlului judiciar Victor Niţu va încălca obligaţiile care îi revin, instanţa poate dispune înlocuirea acestei măsuri cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive.

Victor Niţu este anchetat de oamenii legii după ce nu mai puţin de 89 de persoane au depus plângeri prin care au reclamat că li s-au cerut bani pentru a fi angajate la Asociaţia pe care fostul şef al juriştilor de la Mavromati urma să o deschidă în municipiul Botoşani.

Citeşte şi Juristul de la Mavromati: "M-au ameninţat cu moartea! Nu am fugit, nu am mii de euro, nu am pretins bani!"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...