Fostul primar Florin Egner, condamnat la inchisoare cu suspendare!

Fostul primar Florin Egner, condamnat la inchisoare cu suspendare!

FLORIN EGNER

Fostul primar al municipiului, Florin Egner, actualul secretar al Primariei Botosani, Ioan Apostu, si seful serviciului patrimoniu din cadrul Primariei au fost condamnati la cate trei luni de inchisoare cu suspendare, pentru abuz in serviciu.

In vara anului 2004, Primaria municipiului Botosani i-a acordat Luciei Bercea aproximativ 1.100 de metri patrati, in zona unde se afla amenajata Baza Sportiva Sanatatea cu cele doua terenuri de tenis.

La scurt timp dupa aceasta decizie a fostului primar, Mihai Soldanescu, administratorul bazei sportive Sanatatea, a fost somat sa elibereze terenul deoarece exista un nou proprietar. Au urmat cativa ani de procese, iar in primavara anului 2008 instanta a emis o hotarare definitiva si irevocabila prin care a decis sa anuleze dispozitia primarului. In paralel, in 2007, Mihai Soldanescu a depus impotriva fostului primar precum si a secretarului primariei si sefului serviciului patrimoniu o plangere prin care ii acuza de abuz in serviciu.

Dupa doi ani, instanta a decis sa-i condamne pe Florin Egner, Ioan Apostu si Cezar Puiu la cate trei luni de inchisoare cu suspendare.

(Articol complet in Evenimentul de Botosani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
64

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
116

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
242

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...