Fostul prefect, noul presedinte al Partidului Forta Civica Botosani!

Fostul prefect, noul presedinte al Partidului Forta Civica Botosani!

 Cristian Roman  

Fostul prefect Cristian Roman, care de curand a renuntat la functia de inspector guvernamental, a devenit noul presedinte al Partidului Forta Civica Botosani.

Formatiunea politica a avut congres la sfarsitul saptamanii trecute, in functia de presedinte fiind ales fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, la Botosani fiind imputernicit sa preia fraiele organizatiei Cristian Roman.

"Am primit imputernicirea de a prelua aceasta organizatie si de a o pregati pentru testul care va urma la alegerile parlamentare de pe data de 9 decembrie. Am decis sa renunt la cariera de inalt functionar public si sa ma alatur lui Mihai Razvan Ungureanu intr-un proiect care, spunem noi, vrem sa rupa barierele unor cutume, care au compromis politica in ansamblul lui. Viziunea mea despre politica difera de a multor politicieni din ziua de azi. Consider ca am luat o decizie inteleapta si timpul va confirma daca va fi sau nu asa. Cert este ca eu sunt dispus sa fac totul pentru ca acest proiect sa reuseasca si sa le demonstram tuturor oamenilor, in mod special botosanenilor, ca se poate si altfel", a spus Cristian Roman.
 
Acesta a precizat ca ramane un om de dreapta, insa nu s-ar intoarce in PNL pentru ca "poate ca as fi reveni in PNL, dar nu mai era locul pe care l-am lasat in urma cu sase ani. Acest partid, in opinia mea, a intrat conjunctural intr-o combinatie de neacceptat din punctul meu de vedere. Eu raman un om de dreapta".

Cristian Roman spune ca ar fi ramas in administratie daca nu ar fi fost tras pe linie moarta, ca rezultat al ingerintelor politicului.

Fostul presedinte al Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Apotrosoaie, va deveni prim-vicepresedinte al organizatiei judetene. 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În prag de Bac, universitățile asigură pregătire gratuită pentru elevi. Cursurile se țin online, hibrid sau fizic!

Joi, 9 Mai 2024
112

Universitatea Politehnică din București oferă cursuri de pregătire pentru examenele de Matematică și Fizică, adaptate la nivelul cerințelor din Bacalaureat, dar și cursuri de pregătire pentr...

Peste 160 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore!

Joi, 9 Mai 2024
65

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale în cadrul planului Blocada, acționând în sistem integrat împreună cu jandarmii și au...

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

Joi, 9 Mai 2024
137

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...