Fostii liberali trec la PSD! Gabriel Oprisanu: La PSD sunt oameni cu care se pot face lucruri bune!

Fostii liberali trec la PSD! Gabriel Oprisanu: La PSD sunt oameni cu care se pot face lucruri bune!

GABRIEL OPRISANU

Liberalii exclusi din PNL de Florin Turcanu renunta la lupta si aleg barca PSD, in semn de protest fata de lipsa de reactii din partea conducerii centrale a PNL fata de situatia de la Botosani.

"Discutiile cu PSD sunt foarte inaintate. La ora actuala, diferenta dintre doctrinele partidelor este foarte mica. La PSD sunt oameni cu care se pot face lucruri bune. Dupa plecarea lui Contac din partid exista o sansa ca totul sa mearga bine", a declarat in aceasta dimineata Gabriel Oprisanu, care a recunoscut ca cel care i-a intins o mana este deputatul PSD Andrei Dolineaschi.

Desprinderea de PNL nu are loc fara regrete.

"Am facut zeci de memorii catre conducerea centrala, am aratat ca domnul Turcanu nu este persoana potrivita pentru a conduce acest partid. Nu am fost bagati in seama, ceea ce inseamna ca cei de la centru si-au dat girul si ca sunt la fel de vinovati pentru ce se intampla la Botosani", a adaugat Gabriel Oprisanu.

Fostul liberal spune ca nu este singur, ci ca la PSD vor ajunge in curand mai multi liberali, intre care si Doru Munteanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...