Ford cu numere expirate oprit la Româneşti

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul ce avea numere de înmatriculare expirate.

  În data de 07 februarie a.c., în jurul orelor 12.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Româneşti a oprit pentru control în localitatea Santa Mare un autoturism marca Ford, cu numere de înmatriculare provizorii, condus de Mircea B., de 58 de ani, din judeţul Iaşi.

În urma verificărilor suplimentare efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului sunt expirate.

Pe numele lui Mircea B. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...