FLUTUR: Relu Tarzioru nu mai poate reprezenta organizatia PNL Botosani!

FLUTUR: Relu Tarzioru nu mai poate reprezenta organizatia PNL Botosani!

Catalin Flutur, presedinte PDL Botosani

Presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur, confirma temerile liderului liberal Florin Turcanu legate de posibila cooptare a primarului de Saveni, Relu Tarzioru, in tabara democrat-liberala.

"Pot sa confirm ca domnul Relu Tarzioru nu mai poate reprezenta organizatia PNL Botosani, cel putin nu in forma actuala, si nu mai are nicio treaba cu domnul Turcanu. Nu se inscrie in PD-L, ci doar nu mai sustine PNL", a precizat Catalin Flutur, presedinte al PNL Botosani.

Totodata, Flutur a facut referiri la situatia tensionata din randul primarilor PNL. "Domnul Turcanu a spus ca 60% dintre primarii lui nu vor mai castiga alegerile viitoare. Ceilalti 40% nu mai vor ei sa reprezinte PNL. Domnul Relu Tarzioru nu este nici primul, nici ultimul primar PNL care sustine politica guvernului actual", a completat Flutur, adaugand faptul ca, foarte probabil, Relu Tarzioru va fi candidatul PD-L, pentru Primaria Saveni, la alegerile din 2012.

Liderul liberal Turcanu a vorbit joi despre simpatiile lui Relu Tarzioru vizavi de PD-L, insa punea totul pe seama zvonurilor, spunand ca primarul de la Saveni are obligatii morale fata de PNL.

"Am auzit un zvon ca domnul Tarzioru ar fi avut anumite discutii cu domnii de la PD-L, dar eu nu cred asa ceva, maine l-am invitat la Delegatia Permanenta Judeteana PNL si voi discuta cu el. Dumnealui este vicepresedintele PNL si are obligatie morala fata de acest partid, care i-a fost alaturi. Si el a fost alaturi de partid, si cred ca nu i-ar face bine lui, ca om politic, pentru ca noi avem liberali puternici in Saveni si sunt convins ca tot PNL va castiga Primaria Saveni", spune Florin Turcanu.

Totodata, presedintele organizatiei PNL Botosani spunea, in cadrul conferintei de presa de joi, ca este dispus sa il sustina pe Tarzioru pentru inca un mandat la Primaria Saveni.

"Noi ne-am dori sa castigam Primaria Saveni cu Relu Tarzioru, dar daca nu va dori sa castige primaria cu noi, asta este… La ora actuala avem oameni puternici in Saveni care vor sa se inscrie in PNL si ar putea sa-l ajute foarte mult pe Relu Tirzioru in alegerile din 2012, sau ar putea sa-l incurce, daca pleaca. Obiectivul meu e sa castig in 2012 Primaria Saveni cu orice pret", spunea joi Florin Turcanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
643

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
318

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
87

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...