Flutur: Liberalii sunt confiscati in acest USL in care vioara unu este PSD

Flutur: Liberalii sunt confiscati in acest USL in care vioara unu este PSD
Gheorghe Flutur, presedintele PDL Suceava si noul secretar general al partidului, a declarat, sambata, ca pedelistii sunt deschisi unor discutii privind noile colaborari, dar ca nu vor putea discuta cu PNL pentru ca "sunt confiscati in USL".

"Liberalii sunt confiscati in acest USL in care vioara unu este PSD", a declarat Flutur la Realitatea TV.

Noul secretar general al partidului a mentionat ca orice partid responsabil isi propune castigarea alegerilor, dar ca trebuie sa fie "realisti si prudenti".

Intrebat daca i-ar primi inapoi pe cei care au plecat din PDL, Flutur a spus ca se vor gandi si la acest lucru, dar ca, la fel, trebuie sa fie foarte prudenti.

Despre alegerea noilor sefi ai PDL, presedintele PDL Suceava a spus ca este un moment extrem de imporant pentru partid.

"Este un moment extrem de important pentru PDL. Doream sa avem saptamana trecuta aceasta conventie. E un nou inceput. Refacerea PDL-ului", a continuat Flutur.

Acesta este convins ca va colabora foarte bine cu Vasile Blaga, noul presedinte al PDL.

"Am lucrat cu Blaga, suntem foarte compatibili. Am condus campanii. Stim bine ce avem de facut pe partea organizatorica. E mult de munca. Va trebui sa luam totul sistematic. Sa mergem in teritoriu", a mai spus Flutur.

Vasile Blaga este noul presedinte al PDL. Acesta a obtinut 1.197 de voturi pentru si 28 impotriva.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
199

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
427

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
121

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...