Flutur, despre scandalul de la Flamanzi: "O facatura in laboratoarele USL-ului crezand ca si prin asta ne vor invrajbi intre noi"

Flutur, despre scandalul de la Flamanzi: "O facatura in laboratoarele USL-ului crezand ca si prin asta ne vor invrajbi intre noi"
Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, considera ca tot scandalul de pe Colegiul Flamanzi, referitor la existenta unor materiale electorale pe care le reclama cei de la USL si despre care spun ca ar fi fost impartite de oamenii de campanie ai lui Neculai Rebenciuc, nu sunt altceva decat o inventie a celor de la PNL si PSD.

Liderul democrat-liberalilor a mentionat ca si membri ai PDL au aparut pe afisele electorale promovate de USL, fara a li se cere acceptul, insa nu s-au depus plangeri penale.

"Nu am facut niciun fel de plangere penala, am zis totusi sa protejam oamenii. Pe un Colegiu unde cel putin candidatii de acolo nu cred ca reprezinta absolut nimic pentru judetul Botosani a aparut acea poveste. Noi nu am fost implicati, se vede ca a fost pregatitta din timp. Acum apare nu stiu ce flyer, fa repede o conferinta de presa foarte bine articulata, ca s-a jucat in laboratoarele lor si o plangere penala pe care nu avea timp sa o faca nimeni atat de repede. Este un scenariu ca sa ce? Nu asociez numele Rebenciuc de numele Federovici si cineva este suparat, nu stiu care nume este mai puternic, iar pe partea cealalta nu se asociaza niciunul cu Gireada. Este normal sa nu se asocieze cu Gireada pentru ca pana la urma urmei dumnealui este un om condamnat. Din punctul meu de vedere este o facatura in laboratoarele USL-ului crezand ca si prin asta ne vor invrajbi intre noi. Nu au nicio sansa din punctul acesta de vedere", a spus Catalin Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
36

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
209

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...