Flutur despre Rotaru: "Probabil cel mai important eveniment al vietii lui, de la majorat incoace, este ca i-am pomenit numele"

Flutur despre Rotaru: "Probabil cel mai important eveniment al vietii lui, de la majorat incoace, este ca i-am pomenit numele"

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Primarul Catalin Flutur a refuzat sa faca vreun comentariu vizavi de persoanele de la celelate partide politice, care si-au exprimat intentia de a candida la alegerile din 2012 pentru functia de primar al municipiului Botosani.

Daca viceprimarul Florin Ghiorghita a declarat ca unii candidati ar trebui sa isi vada "lungul nasului" si ca partidele ar trebui sa nu propuna pe oricine de pe strada pentru o astfel de functie, edilul-sef al municipiului spune ca va evita declaratiile legate de aceste persoane.

Flutur aminteste ca in urma cu o luna a pomenit intr-o declaratie numele social-democratului Razvan Rotaru, insa sustine ca nu vrea sa se repete acest lucru.

"Chiar nu vreau sa fac niciun comentariu. Evit sa discut despre anumite persoane, pentru ca le fac vedete numai discutand de ele. Probabil cel mai important eveniment al vietii lui, de la majorat incoace, este ca i-am pomenit numele acum o luna si ceva", a declarat primarul Catalin Flutur.

Edilul municipiului spune ca inca nu s-a hotarat pentru ce functie va candida la alegerile din 2012.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
55

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
83

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
244

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...