Flutur despre Botis: "Poate are pe cineva de la Bistrita pe care vrea sa il numeasca in locul domnului Alexandru"

Flutur despre Botis: "Poate are pe cineva de la Bistrita pe care vrea sa il numeasca in locul domnului Alexandru"

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Catalin Flutur dezaproba gestul ministrului Ioan Botis de a-l demite pe Viorel Alexandru de la conducerea ANPS, avand totodata cuvinte de lauda la adresa fostului prefect de Botosani. 

"Vreau sa ii multumesc domnului Alexandru pentru activitatea avuta acolo. Cred ca domnul ministru Botis a reactionat impulsiv. Toata lumea este supusa greselilor, inclusiv domnul Botis. Poate dumnealui are pe cineva de la Bistrita pe care vrea sa il numeasca in locul domnului Alexandru. Eu personal, ca membru de partid, nu ma regasesc in toate declaratiile domnului Botis", a declarat primarul Catalin Flutur.

Pe 8 decembrie, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, l-a demis din functie pe presedintele Agentiei Nationale de Prestatii Sociale (ANPS), Viorel Alexandru, deoarece botosaneanul nu i-a prezentat date privind indemnizatia de crestere a copilului in termenul solicitat.

"Ministrul mi-a cerut o situatie cu beneficiarii bugetari care primesc indemnizatie pentru cresterea copilului, iar eu nu am reusit sa o finalizez in timp util. Domnul ministru este mai categoric si mi-a spus ca daca pana la ora 12.00 nu are situatia, asteapta demisia mea", a spus Viorel Alexandru la scurt timp dupa ce a fost demis.

Alexandru a declarat ca lista nu a putut fi gata miercuri din cauza faptului ca mai intai trebuie stranse cazurile din fiecare judet, apoi centralizate in cadrul agentiei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
215

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
285

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
651

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...