Florin Turcanu vrea ca si Consiliul Judetean sa faca parte din Zona Metropolitana

Florin Turcanu vrea ca si Consiliul Judetean sa faca parte din Zona Metropolitana
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, isi doreste ca institutia pe care o conduce sa faca parte din Zona Metropolitana.

El a spus ca va veni in plenul Consiliului Judetean cu un proiect de hotarare in acest sens, iar pe langa Consiliul Judetean ar mai putea face parte din aceasta structura si comunele Cristesti, Unteni si Leorda.

“Este corect si normal ca si Consiliul Judetean sa faca parte din aceasta Zona Metropolitana si sa aiba un cuvant greu de spus. Vom convoca o sedinta a Consiliului de Administratie al Zonei Metropolitane si vom veni cu aceasta propunere. Majoritatea din Consiliul de Administratie va decide", a spus Florin Turcanu.

"Vom veni in sedinta Conbsiliului de Administratie si cu un regulament de organizate si functionare a Zonei Metropolitane, urmand a da un termen consiliului director pentru a-si realiza propriul regulament si in sedinta vom stabili si limitele consiliului director pentru ca ne dorim ca personalul angajat sa poata indeplini obiectivele din strategie si vom veni si cu prioritati", a mentionat si viceprimarul Catalina Lupascu. 

Zona Metropolitană mai este formată în prezent din municipiul Botoşani, orașul Bucecea şi comunele Mihai Eminescu, Stăuceni, Răchiţi, Băluşeni, Curteşti, Vlădeni şi Roma.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
758

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
159

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...