Florin Turcanu va contesta decizia instantei, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare!

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a anuntat vineri ca va contesta decizia magistratilor Judecatoriei Botosani care l-au condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual si uz de fals.

"Este o decizie a unei prime instante si astept sa primesc oficial aceasta decizie a instantei. Voi face apel pentru ca ma consider nevinovat pana voi avea o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Nu comentez decizia instantei, trebuie sa respectam justitia si sa luam deciziile asa cum sunt", a declarat Florin Turcanu.

Liderul liberalilor botosaneni a spus ca este o premiera in Romania ca un presedinte de partid sa fie condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ca a condus o sedinta.

"Nu e o zi fericita a unui om. Am condus un partid politic, am asistat la acea sedinta, dar nu am emis eu hotarari, nu ma ocup eu, avem secretariatul, eu doar am fost presedintele PNL, dar sa stiti ca nu am facut o cariera sa fiu presedinte. Daca colegii vor avea incredere in mine voi ramane presedinte, daca nu doresc nu voi avea cea mai mica ezitare sa raspund prompt la solicitarile lor. Este o premiera in Romania ca un presedinte de partid este condamnat ca a condus o sedinta si nu am emis eu hotararile, au fost scrise si emise de secretariatul partidului", a completat Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...