Florin Turcanu si Costica Macaleti, prezenti la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga", in prima zi de scoala - FOTO, VIDEO

Florin Turcanu si Costica Macaleti, prezenti la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga", in prima zi de scoala - FOTO, VIDEO
Conducerea Liceului Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botosani a organizat o deschidere fastuoasa a noului an scolar, cu dansuri populare si demonstratie de karate, demna de un liceu de renume.

Evenimentul a avut loc pe noul teren de sport din curtea liceului si i-a avut ca invitati pe presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, al carui fiu invata la Liceul Pedagogic, prefectul Costica Macaleti, dar si omul de afaceri Victor Mihalachi, fost elev la aceasta unitate scolara.

Terenul de sport a fost luat cu asalt de elevii de gimnaziu, care au venit cu buchete de flori pentru invatatori si profesori, in timp ce liceenii au stat retrasi si au povestit ce au facut in vacanta.



Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu, a tinut sa transmita un mesaj elevilor la inceput de an scolar.

"Dragi profesori, dragi parinti si dragi elevi, multumesc doamnei director pentru invitatie. Ma aflu in fata dumneavoastra in calitate de parinte, care are baiat la acest liceu, si in calitate de presedinte al Consiliului Judetean. Vreau sa va asigur ca voi sprijini acest liceu si va doresc multa sanatate, sa va bucurati de copiii pe care ii cresteti si mult succes in activitatea dumneavoastra", a declarat Florin Turcanu.

Imediat dupa discursurile oficialitatilor a urmat trupa de teatru a liceului care a recitat poezii intr-un stil aparte. Dupa acest moment, trupa de dansuri populare a liceului, formata din elevi de gimnaziu, a oferit un program celor prezenti, pentru ca mai apoi acelasi lucru sa-l faca si trupa de dansuri populare formata din elevi de liceu si fosti elevi ai unitatii.

Sportivii de la CS Real Taekwondo Team, pregatiti de Nicu Pasniciuc, au prezentat elevilor o demonstratie de taekwondo.

































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...