Florin Turcanu schimba macazul in urmatorii doi ani! Isi cere public scuze de la cetateni si vrea pace cu primarul Ovidiu Portariuc: "Personal il voi suna" - VIDEO incendiar!

Ajuns la jumatatea mandatului de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu vrea sa se schimbe, asta dupa ce si-a reprosat ca in primii doi ani a fost cam patimas politic.

Acesta sustine ca si-a aparat partidul si astfel a creat scandal la nivel administrativ, iar cetatenii judetului Botosani au avut de suferit. De aceea, Turcanu si-a cerut scuze in fata cetatenilor pentru ce a facut in prima jumatate a mandatului.

"Imi reprosez ca am fost cam patimas politic in primii doi ani de zile. (...) In urmatorii doi ani trebuie sa apreciez cu maxima atentie cand discutam despre chestiuni politice si cand trebuie vorbim despre lucruri administrative, pentru ca si eu si viceprimarii si vicepresedintii si primarii din judetul Botosani suntem platiti din bani publici, toti cetatenii platesc taxe si impozite la bugetul statului si acesti bani ajung in buzunarul consilierilor locali, al consilierilor judeteni, primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor. (...) Imi cer scuze de la cetatenii judetului Botosani ca am fost patimas politic in primii doi ani de zile, am aparat Partidul National Liberal. (...) Poate am creat mici divergente la nivel administrativ si vreau sa rezolv aceasta problema.", a declarat Florin Turcanu.



Liderul PNL Botosani sustine ca cetatenii s-au saturat de circul creat prin declaratiile de presa intre PNL si PSD, intre Consiliul Judetean si Primaria municipiului Botosani si vrea sa rezolve aceasta problema cat mai repede. Asa ca il va suna pe primarul Ovidiu Portariuc pentru a-i propune sa aiba intalniri periodice, care vor fi in favoarea cetatenilor.

"Personal, il voi suna pe pe primarul municipiului Botosani. O sa-i propun sa avem intalniri macar in fiecare luna, daca nu chiar saptamanale, cu vicepresedintii CJ si cu viceprimarii, sa analizam obiectivele asumate la nivelul judetului Botosani, care cuprinde si municipiul Botosani. (...) Cetatenii nu au nicio vina ca noi am apreciat mai mult diferenta doctrinara, care ne desparte si ne va desparti, pentru ca eu sunt un om de dreapta si el este un om de stanga, dar in acelasi timp trebuie sa punem pe primul loc interesul cetateanului si asta inseamna comunicare, unitate, apropiere si aici, pe langa intalnirile pe care le gandesc, sa avem si deplasari in municipiu, sa avem dezbateri publice cu cetatenii, sa preluam necazurile lor. (...) Trebuie sa lasam politica doar pentru campaniile electorale.", a adaugat presedintele Consiliului Judetean.

VEZI MAI JOS CELE DOUA CLIPURI VIDEO CU DECLARATIILE COMPLETE FACUTE DE FLORIN TURCANU!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...