Florin Țurcanu: "Fac un apel la conducerea FC Botoşani să găsească soluţia legală şi să stingă litigiul cu CJ ca să le dăm bani"

Florin Țurcanu: "Fac un apel la conducerea FC Botoşani să găsească soluţia legală şi să stingă litigiul cu CJ ca să le dăm bani"
Președintele Consiliului Județean susține că, deocamdată, nu poate aloca bani pentru susținerea echipei FC Botoșani din cauza datoriei de 200.000 de lei pe care clubul o are față de CJ.

Pentru acest an, Consiliul Județean a prins suma de 900.000 de lei în buget pentru fotbal, dar până la stingerea litigiului cu FC Botoșani nu poate da acești bani.

“Până nu dispare litigiul dintre FC Botoșani şi noi, nu putem da viza legală pentru finanţare. Aceasta este o probă de eliminare din licitaţie. Banii vor rămâne pentru sport, însă ei vor trebui să-şi rezolve problema. Vreau să fac un apel la conducerea FC Botoşani să găsească soluţia legală şi să stingă litigiul, ca să le dăm banii fără nicio problemă.", a spus Florin Ţurcanu.

Consiliul Judeţean alocă finanţări nerambursabile anul acesta pentru sport şi cultură în valoare de 1,1 milioane de lei.

Proiectele au putut fi depuse până pe 31 mai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
2

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
280

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
52

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...