Florin Turcanu, pradat de hoti in timp ce cununa in biserica

Florin Turcanu, pradat de hoti in timp ce cununa in biserica

 Florin Turcanu: Nu cred ca stia ca este masina mea!  

La exact o saptamana dupa ce Aron Balan l-a lasat pe Gabriel Oprisanu fara GPS si telefoanele mobile, a venit randul lui Florin Turcanu sa treaca prin aceeasi distractie.

Autorul pare sa fie acelasi teribil infractor, care s-ar crede ca face colectie de telefoane furate de la liberali. Vicepresedintele Consiliului Judetean se afla sambata seara la o nunta, la fel ca si Oprisanu in urma cu o saptamana, in calitate de nas.

Masina lui Turcanu a fost sparta in jurul orei 18.30, hotii actionand prin spargerea geamului din dreapta fata, din masina fiind sustrase doua telefoane mobile.

Politicianul si-a parcat autoturismul marca Hyundai Tucson in strada, in fata capelei militare, unde cununa religios. Dupa ceremonie, Turcanu si-a gasit geamul tandari, iar din masina lipseau doua telefoane mobile. Florin Turcanu a declarat ca paguba se ridica la circa 5.000 de lei.

Nu cred ca stia ca este masina mea. Bine ca luasem genata cu bani, ca altfel nu aveam ce sa pun pe masa. Nu mi se pare normal ca intr-un oras atat de mic precum Botosaniul sa nu te simti in siguranta nici la ora sase seara, a declarat liberalul Turcanu.

Avand in vedere ca modul de operare este identic, cel mai sigur, cel care a actionat a fost acelasi Aron Balan, care in ultimele saptamani a spart mai multe masini de politicieni, magistrati, oameni de afaceri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
2

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
282

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...

Rezultate titularizare la Botoșani: Un singur candidat a obținut nota 10!

astăzi, 13:09
207

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2...